Beurswanden

Op elke beurs zie je ze staan. Beurswanden! Wij bieden tal van mogelijkheden, voor ieder budget.

Wij hebben de keuze uit de volgende wanden:

  • Roll-up XL: Dit eenvoudig en compact systeem zou op geen enkele beurs misstaan. Deze wand is door middel van de bijgeleverde deelbare aluminium pijp in een handomdraai op te zetten. Het systeem wordt geleverd met een compacte aluminium cassette. Het printmateriaal dat hiervoor gebruikt wordt is PVC Blockout 440 gram. Dit materiaal voorkomt kromtrekken aan de zijkanten. Het geheel wordt geleverd met een bijpassende linnen tas. Afmeting: 120 x 200 cm.
  • Roll-up XXL: Dit systeem is hetzelfde als de Roll-up XXL, maar dan 150 x 200 centimeter groot.
  • Textielwand: Deze eenvoudigere en goedkopere textiel wand is ideaal voor het monteren van prints. Voor het monteren van deze muur is enkel een schroevendraaier nodig, die in de set is opgenomen. Het standaardproduct bevat een print op polyester 210 g/m². Het printen op deze stof zorgt voor een intensief kleurbereik en heeft tevens een B1&M1 brandvertragingscertificaat. Een groot voordeel van dit systeem is dat zowel de lengte als de breedte aangepast kan worden, dit door gebruik te maken van telescopische buizen. Het maximale grafische formaat is 2,4 x 2,4 meter. Zodra de muur is opgevouwen is deze handig op te bergen in een draagtas, die tevens bij de set is inbegrepen. Als u een print wilt bestellen op een stof met specifieke eigenschappen is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor meer informatie
  • Textiel Pop-Up: Dit pop-up muur systeem voor textielafdrukken kan eenvoudig gevouwen worden, waarbij de gemonteerde print kan blijven zitten. Voor het monteren van deze muur is geen gereedschap vereist. Het standaardproduct bevat een print op polyester 210 g/m². Het printen op deze stof zorgt voor een intensief kleurbereik en heeft tevens een B1&M1 brandvertragingscertificaat. Het klittenband bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de print snel en eenvoudig gemonteerd kan worden. Dit zorgt er tevens voor dat de muur gebruikt kan worden met hetzelfde of verschillende prints. De Textiel Pop-UP staat zeer stabiel door zijn diepte van 30 cm. De 30 cm brede zijden van de muur kunnen tevens als aanvullend reclameoppervlak gebruikt worden. Zodra de muur opgevouwen is, kan deze eenvoudig opgeborgen worden in een draagtas (deze wordt standaard bijgeleverd).

Heeft u al een systeem en wilt u enkel een nieuwe print bestellen? Geef dit dan bij het bestelproces aan dat u alleen een print wilt bestellen. 

Polyester 210 gram bevat een B1 en M1 certificaat. Deze is hieronder te downloaden.

PVC Blockout 440 gram is niet gecertificeerd.

Downloads

CertificatenDownload
Polyester 210 B1download

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
POLYESTER 210g --320 cm
BLOCKOUT 440g 320 cm

Eerste levering mogelijk vanaf woensdag 03-03-2021*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren